Patrycja1988 Napisano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2016 witam, mam pewien dylemat. orientuje się ktoś czy jest możliwość żeby ktoś inny kupił mi bilet? ja jestem w Polsce a osoba która chce mi kupić bilet mieszka w USA. Próbowałam sama ten bilet kupić na stronie United Airlines ale niestety nie ma takiej opcji dla Polski Martwi mnie fakt że podobno na lotnisku wymagają czasem okazania karty kredytowej dzięki której kupiony został bilet. Czy to prawda? Będę wdzięczna za wszystkie informacje bo wyjazd już za 2 tygodnie!
KaeR Napisano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2016 14 minut temu, Patrycja1988 napisał: witam, mam pewien dylemat. orientuje się ktoś czy jest możliwość żeby ktoś inny kupił mi bilet? ja jestem w Polsce a osoba która chce mi kupić bilet mieszka w USA. Próbowałam sama ten bilet kupić na stronie United Airlines ale niestety nie ma takiej opcji dla Polski Moze. Cytuj Martwi mnie fakt że podobno na lotnisku wymagają czasem okazania karty kredytowej dzięki której kupiony został bilet. Czy to prawda? Nie.
ilon Napisano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2016 Ja kiedys tez slyszalam ze ponoc moga zapytac o karte, ale zawsze wydawalo mi sie to mega dziwne. Pamietam ze nawet moj znajomy, ktoremu bilet kupowal kto inny robil ksero karty w razie czego.
KaeR Napisano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2016 Nigdy mi się nie zdazylo. A latam United. Często płaci pracodawca.
andyopole Napisano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2016 34 minuty temu, KaeR napisał: Nigdy mi się nie zdazylo. A latam United. Często płaci pracodawca. U mnie tez, płaci boss za lot do Polski ale w danych karty na potwierdzeniu nie jest napisane że to firmowa CC.
kig Napisano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2016 Ja zawsze kupuje bilet Mamie I nigdy nie miala problemow (z kopia mojej karty kredytowej nie lata).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.