jkb Napisano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2016 Zlozylem papiery pod koniec kwietnia, rozmowe mialem w polowie listopada, przysiege mam 20. grudnia. Przygotuj sie na solidne 6-9 miesiecy. Pro tip: jezeli maz moze, niech sklada starszy formularz z 2013 roku. USCIS akceptuje te wersje do 12/22/16. Wtedy bedzie mial nadany numer NBC zamiast IOE, sprawa nie bedzie szla przez ELIS, i nie bedzie tylu problemow ile jest z nowymi aplikacjami. Ponadto, wyglada na to, ze sprawy NBC ida szybciej; chyba lokalne biura chca sie ich szybciej pozbyc. Przynajmniej tak wynika z mojego osobistego doswiadczenia Powodzenia!
Katy92 Napisano 9 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2016 dziękuję bardzo za wszystkie wiadomości .
Katy92 Napisano 10 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2016 a więc myślę że jak złoży papiery w styczniu na początku, to do następnych świat się wyrobi
sly6 Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2016 jak będą dobrze przygotowane dokumenty i nie będzie dużych zmian w prawie i chętnych na obywatelstwo USA to tak. Musisz sprawdzać to np forum co jakiś czas bo np może pojawić się wiadomość co do zmian,długości czekania itd.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.