Martyna555 Napisano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2017 Cześć, jestem parę dni przed przyjazdem do USA. Po ślubie jest dużo papierowej roboty, więc zacznę od AOS, gdy wyślę tam papiery wraz z aktem małżeństwa, to wystarczy i będą wiedzieć, że wzięłam już ślub w ciągu 90 dni i nie deportują mnie do Polski? Czy należy gdzieś jeszcze zgłosić to? Z góry dziękuję za odpowiedź.
sly6 Napisano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2017 jak po ślubie wyślesz formularze to nikt Cię nie deportuje i będą wiedzieć ze wysłałaś formularze.
MoniaS Napisano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2017 5 godzin temu, sly6 napisał: jak po ślubie wyślesz formularze to nikt Cię nie deportuje i będą wiedzieć ze wysłałaś formularze. To wlasnie tam wysylajac dokymenty do AOS masz zgloszone ze wzielas slub i chcesz pobyt staly z tej okazji.
Martyna555 Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2017 Dziękuję za odpowiedź. A co do tych formularzy do k1 wystarczy wysłać G-325A, I-485, akt małżeństwa, kopie paszportu/wizy, chyba dwa zdjęcia, akt urodzenia i badania lekarskie, czy coś jeszcze?
Gość Napisano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2017 http://www.visajourney.com/content/k1k3aos
Martyna555 Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2017 Właśnie tutaj są powiązane z k3 też...
Gość Napisano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2017 ? Masz tam liste dokumentow i te wlasnie wysylasz. Do tego cala instrukcja.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.