Martyna555 Posted January 3, 2017 Report Share Posted January 3, 2017 Cześć, jestem parę dni przed przyjazdem do USA. Po ślubie jest dużo papierowej roboty, więc zacznę od AOS, gdy wyślę tam papiery wraz z aktem małżeństwa, to wystarczy i będą wiedzieć, że wzięłam już ślub w ciągu 90 dni i nie deportują mnie do Polski? Czy należy gdzieś jeszcze zgłosić to? Z góry dziękuję za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted January 3, 2017 Report Share Posted January 3, 2017 jak po ślubie wyślesz formularze to nikt Cię nie deportuje i będą wiedzieć ze wysłałaś formularze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoniaS Posted January 3, 2017 Report Share Posted January 3, 2017 5 godzin temu, sly6 napisał: jak po ślubie wyślesz formularze to nikt Cię nie deportuje i będą wiedzieć ze wysłałaś formularze. To wlasnie tam wysylajac dokymenty do AOS masz zgloszone ze wzielas slub i chcesz pobyt staly z tej okazji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martyna555 Posted January 3, 2017 Author Report Share Posted January 3, 2017 Dziękuję za odpowiedź. A co do tych formularzy do k1 wystarczy wysłać G-325A, I-485, akt małżeństwa, kopie paszportu/wizy, chyba dwa zdjęcia, akt urodzenia i badania lekarskie, czy coś jeszcze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 3, 2017 Report Share Posted January 3, 2017 http://www.visajourney.com/content/k1k3aos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martyna555 Posted January 3, 2017 Author Report Share Posted January 3, 2017 Właśnie tutaj są powiązane z k3 też... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 3, 2017 Report Share Posted January 3, 2017 ? Masz tam liste dokumentow i te wlasnie wysylasz. Do tego cala instrukcja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.