klaudia.sasa90 Napisano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2017 Jeśli zrezygnuje z tych kursów a chciałabym wyjechać na wakacje na wizę turystyczną to z tym będę też problemy czy szanse są większe ?
sly6 Napisano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2017 pytanie kiedy chcesz lecieć. Masz dwie odmowy,pokazałaś ze byłaś dłużej na wakacjach i teraz możesz dłużej tez być. Nadal musisz pokazać związki z Polska a dobrze w Ambasadzie wiedzą ze możesz tam zmienić status.
klaudia.sasa90 Napisano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2017 Po wizę chce stawac gdzieś w maju, czerwcu, nie wiem po która jest lepiej
klaudia.sasa90 Napisano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2017 Dwa razy wspomniałam o szkole, teraz nie wiem co jeszcze mogę pokazać pewnie zacznę jakieś kursy lub praktyki, zamierzam też robić prawko, czy to wystarczy?
ilon Napisano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2017 Jaki to zwiazek z krajem to prawo jazdy. ;>
klaudia.sasa90 Napisano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2017 Piszę ogólnie co zamierzam robic, nie wiem jakie związki mam przestawić w wieku 18 lat jak nie szkole do której chodzę
sly6 Napisano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2017 osoba chodząca do szkoły wraca szybko do Polski.. Ty trochę bylas i dałaś podstawy do myślenia ze nie masz związków. Kurs trwający np dluzej niż pobyt w USA,praktyka tak samo tylko ze praktyka i kurs ma dłużej trwać nim będziesz iść po wizę i może Ci uwierzą. Zmniejszysz % odmowy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.