harry4337 Napisano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2017 Witam nie wiem czy wybrałem dobry temat ale pisze na tym forum pierwszy raz jak by co Mam pytanie czy mógł bym sam polecieć na wakacje do stanów oraz sam po nich podróżować mając ukończone 17 lat ??
katlia Napisano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2017 Bedzie trudno, bo wiekszosc moteli/hoteli nie wynajmie ci pokoju... samochodu tez nie mozesz wynajac... wiec to znaczy ze musisz jezdzic autobusami i miec duuuuuzzzzzo znajomych u ktorych sie zatrzymac. PS Po to sa wycieczk
sly6 Napisano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2017 zalezy jak sie zaprezentujesz o wize i na granicy .
harry4337 Napisano 27 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2017 Postaram się zaprezentować jak najlepiej szczególnie na granicy gdzie stres może być duży ale bedę się starał. Nie wiem czy to może pomóc ale jadę konkretnie na targi gier komputerowych i czy jak jak coś to pokazywać im bilet wstępu na te targi czy nie nie ma to większego znaczenia ??
katlia Napisano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2017 Majac konkretny plan zawsze zwieksza szanse na wize. Ale gdzie sie zakwaterujesz?
harry4337 Napisano 28 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2017 Głównie myślę o hotelach/motelach nie mam żadnej rodziny ani znajomych w stanach
katlia Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2017 No to masz problem. Wiekszosc moteli i hoteli bedzie dla ciebie niedostepna. Sprawdz czy jest jakis hotel zwiazany z tymi targami, i czy mozesz zabukowac tam pokoj. Ale po zakonczeniu targow bedzie trudno z "podrozowaniem" jezeli nie masz przynajmniej 18 lat.
sly6 Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2017 napisze tak. Musisz być dobrze przygotowany od miejsca do spania po targi i czy jesteś naprawdę pasjonatem gier. Kiedys pewna osoba spotkała pasjonata wędkarstwa.
NioseWamPicie Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2017 12 godzin temu, harry4337 napisał: Postaram się zaprezentować jak najlepiej szczególnie na granicy gdzie stres może być duży ale bedę się starał. Nie wiem czy to może pomóc ale jadę konkretnie na targi gier komputerowych i czy jak jak coś to pokazywać im bilet wstępu na te targi czy nie nie ma to większego znaczenia ?? o matko ale zazdroszczę! Powodzenia!
harry4337 Napisano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2017 14 godzin temu, NioseWamPicie napisał: o matko ale zazdroszczę! Powodzenia! dziękuję ale pewnie nie wypali jak większość rzeczy u mnie ale będę się starał
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.