olmeca Napisano 18 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2017 12 godzin temu, KrysiaK napisał: Pinnacle,Serif, Corel, inDesign, Art Rage... Corel do zdjęć to jest trochę bolesne, ale jak się ktoś uprze to i tam może je obrabiać.
KrysiaK Napisano 18 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2017 kzielu, jak zdobedziesz w USA takie doswiadczenie w IT jakie ja mam,to wtedy porozmawiamy.
KaeR Napisano 18 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2017 29 minut temu, KrysiaK napisał: kzielu, jak zdobedziesz w USA takie doswiadczenie w IT jakie ja mam,to wtedy porozmawiamy. A co ma IT do obrobki zdjec?
kzielu Napisano 18 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2017 Godzinę temu, KrysiaK napisał: kzielu, jak zdobedziesz w USA takie doswiadczenie w IT jakie ja mam,to wtedy porozmawiamy. Nie, jak Ty zdobędziesz takie jak ja mam w obróbce zdjęć, albo przynajmniej cokolwiek na ten temat się dowiesz na temat obróbki zdjęć, to może wtedy pogadamy. Sam fakt wspomnienia Corela w tym kontekście cię dyskwalifikuje z tej dyskusji. IT zasadniczo też.
oliwia19 Napisano 6 Października 2017 Zgłoś Napisano 6 Października 2017 Jest bardzo duża konkurencja jeśli chodzi o branżę fotograficzną, więc trzeba się naprawdę wyróżnić, aby zainstnieć w tym biznesie.
AdamZ Napisano 7 Października 2017 Zgłoś Napisano 7 Października 2017 On 2/17/2017 at 7:48 PM, KrysiaK said: inDesign Serio? Na prawde pytam
MariuszPi Napisano 8 Października 2017 Zgłoś Napisano 8 Października 2017 Zdecydowanie nie polecam fotografii, zato bardzo polecam Revit Architecture, bardzo dużo firm architektonicznych i developers przechodzi na nowe oprogramowanie tego typu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.