kuba guzik Napisano 14 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2017 Czy orientujecie sie czy wykształcenie pomaga w losowaniu zielonej karty? Czy podczas losowania system losoje jakby wieksza czesc ludzi z wyksztalceniem wyzszym? Czy nie ma to znaczenia czy sie jest po szkole sredniej czy po studiach wyzszych? Mosze jest tak tylko to nie oficjalna informacja? Ktos cos wie??
monk Napisano 14 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2017 Z tego co mi wiadomo to wykształcenie nie ma znaczenia . Znam osoby mające średnie , które wygrały , a znam też 2 osoby z wyższym wykształceniem i nie mają szczęścia w loterii . Tak naprawdę to nikt nie wie czy to rzeczywiście jest "losowanie" czy jednak mają jakieś kryteria wyboru .
xDonicx Napisano 14 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2017 U mnie sprawa wyglądała tak ze ja mam wykształcenie średnie (technikum) dziewczyna ma wyższe (magister inżynier) ja zacząłem prace po ukończeniu szkoły średniej ona skończyła studia siedzi w domu. Każde z nas puściło papiery ja dostałem ona nie dlaczego ? Moim zdaniem jest duża inwigilacja i ważne jest co masz na siebie i jak długo pracujesz czy dajesz sobie sam radę czy ktoś Ci musi pomóc (państwo)
kzielu Napisano 14 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2017 41 minut temu, kuba guzik napisał: Czy orientujecie sie czy wykształcenie pomaga w losowaniu zielonej karty? Czy podczas losowania system losoje jakby wieksza czesc ludzi z wyksztalceniem wyzszym? Czy nie ma to znaczenia czy sie jest po szkole sredniej czy po studiach wyzszych? Mosze jest tak tylko to nie oficjalna informacja? Ktos cos wie?? Rzuc okiem na wyjasnienie co to znaczy "loteria". Google, encyklopedia albo cos w tym stylu...
NioseWamPicie Napisano 14 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2017 Loteria jak sama nazwa wskazuje to losowy wybór z osób, które się zgłosiły. Odsiew jest później i wtedy wykształcenie (czy jego brak) może mieć znaczenie.
kzielu Napisano 15 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2017 Sa dosc oczywiste dowody ze jest. Tutaj na forum, posty tych co wygrali (niektorych oczywiscie).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.