minimalist300 Napisano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Napisano 9 Marca 2017 To juz sam nie wiem gdzie jechac... Jakich pytan moge sie spodziewac w ambasadzie?
Kuba94 Napisano 9 Marca 2017 Zgłoś Napisano 9 Marca 2017 20 minut temu, minimalist300 napisał: Jakich pytan moge sie spodziewac w ambasadzie? Gdzieś na forum widziałem cały wątek mający wiele stron w którym ludzie pisali, jakie pytania dostali. Poszukaj go, a będziesz miał obszerną odpowiedź na swoje pytanie Podlinkował bym, ale nie wiem, gdzie on jest...
sly6 Napisano 10 Marca 2017 Zgłoś Napisano 10 Marca 2017 Podstawowe pytania to po co,na ile czasu,co robisz a reszta pytan to może być różnie np jaki hotel ,coś zwiedzać..
minimalist300 Napisano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Napisano 10 Marca 2017 Wybor padl na Londyn, rozmowa pod koniec miesiaca. Wpisalem we wniosku ze mam stalego rezydenta w UK i wezme karte na rozmowe. Wydaje mi sie ze wszystko bedzie ok, podalem numery lotow. Powrotny mamy z przesiadka w LAX wiec wpisalem lot z LAX jako departure. Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok
minimalist300 Napisano 14 Marca 2017 Autor Zgłoś Napisano 14 Marca 2017 Na potwiedzeniu spotkania mam informacje ze na spotkanie mam przyniesc zdjecie (w wymaganych dokumentach). Czy nadal musze zabrac ze soba wizyczne zdjecie jesli zuploadowalem je wczesniej do DS160 w formie elektronicznej?
sly6 Napisano 15 Marca 2017 Zgłoś Napisano 15 Marca 2017 jak piszą tak zrób .. Od kiedy jest ds160 czasami sa problemy z wgranym zdjęciem.
minimalist300 Napisano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Napisano 30 Marca 2017 Dostalem wize, niestety nie wiem na ile gdyz kiedy zapytalem Pani zamknela juz moj wniosek i powiedziala ze nie spojrzala. Sporo pytan odnosnie mojej pracy, zarobkow i tego ile jestem juz w UK. Pytania o moja dziewczyne, co robi itp. Na koniec padlo stwierdzenie ze mam po co jechac ale i mam po co wracac wiec approved
Lx13 Napisano 30 Marca 2017 Zgłoś Napisano 30 Marca 2017 Mowilem ci ze w Londynie (miejscu zamieszkania i pracy) łatwiej? Gratuluje. Miłych wakacji.
minimalist300 Napisano 3 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2017 10 lat wiec w Londynie nie jest zle
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.