margherita_s Napisano 25 Marca 2017 Zgłoś Napisano 25 Marca 2017 Hej, we wrześniu przeprowadzam się do Ohio. W związku z tym chciałabym dowiedzieć się, czy są tu może na forum jakieś osoby mieszkające w tym stanie?
margherita_s Napisano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Napisano 30 Marca 2017 Ja już wkrótce - okolice Sandusky.
kzielu Napisano 30 Marca 2017 Zgłoś Napisano 30 Marca 2017 Ja czesto bywam w tej okolicy - teściowie mieszkają w Port Clinton, rzut beretem od Sandusky.
lilek.k Napisano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2019 Witam serdecznie wszystkich, jestem tutaj nowa, 3 września lecę do USA, będę mieszkać niedaleko Cincinnati.
kzielu Napisano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2019 6 godzin temu, lilek.k napisał: Witam serdecznie wszystkich, jestem tutaj nowa, 3 września lecę do USA, będę mieszkać niedaleko Cincinnati. A dokładnie ? Jakby co to jestem w West Chester a w okolicach Cinci bywam od 2001 roku więc trochę okolice kojarzę
lilek.k Napisano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2019 13 minut temu, kzielu napisał: A dokładnie ? Jakby co to jestem w West Chester a w okolicach Cinci bywam od 2001 roku więc trochę okolice kojarzę Na tą chwilę Cleves, fajnie wiedzieć, że będzie ktoś niedaleko . Kompletne szaleństwo z mojej strony
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.