Viktoriya Napisano 29 Marca 2017 Zgłoś Napisano 29 Marca 2017 Dzień dobry wszystkim mam pytanie , jezeli mam umowę o zlecenie , pracuje na lotnisku w d. free, na umówię mam zaznaczone że zarabiam 5 eur na godzinę , ale nie ma informacji ile godz pracuje , miesięcznie mi wychodzi około 3 tys . Jeszcze studiuje dziennie , chce wyjechać do USA gdzieś na tydzień turystycznie, i mnie na to stać bo trochę zaoszczędziłam:) czy otrzymam wizę? I czy moge w ankiecie zaznaczyć że sama sobie sponsoruje wyjazd? dziekuje
sly6 Napisano 29 Marca 2017 Zgłoś Napisano 29 Marca 2017 zaznaczysz mozesz ze sama sobie sponsorujesz wyjazd. Czy wizę otrzymasz? 94% osób dostaje.
ilya_ Napisano 29 Marca 2017 Zgłoś Napisano 29 Marca 2017 oczywiscie, ze otrzymasz wize. musisz tylko dokladnie zorientowac sie na czym polega otrzymanie wizy, jak sie do tego zabrac, jak wyglada rozmowa w konsulacie, jakie pytania, kto i dlaczego nie dostaje... tutaj na forum jest watek o wizach B2 i romowach.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.