Majka23 Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 Mam pytanie??Dostalam wize na 10 lat (do roku 2015)...ale niestety paszport mam ważny tylko do 2007 roku.Co mam potem robić???podrózować z dwoma??? Slyszalam ze wraz z ukonczeniem daty w paszporcie moja wiza jest już nieważna!!! czy to prawda???
melasia Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 Bedziesz musiala jezdzic na 2 paszporty:) i gratuluje, ja mam tylko na 2 lata:/
Chomik Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 podrózować z dwoma? Tak, byleby wiza w starym nie zostala uszkodzona. Slyszalam ze wraz z ukonczeniem daty w paszporcie moja wiza jest już nieważna! czy to prawda? Nieprawda...
Majka23 Posted August 6, 2005 Author Report Posted August 6, 2005 Mam jeszcze jedno pytanko???Czy przypadkiem nie zabierają starego paszportu przy wydawaniu nowego???
Jarek1122 Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 Mam jeszcze jedno pytanko???Czy przypadkiem nie zabierają starego paszportu przy wydawaniu nowego??? Nie.
SantaCruz_CA Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 nie zabieraja, ale jak wydaja nowy, to ten stary dziurkuja i na kazdej stronie robia stempel ze anulowano. - musisz po prostu zaznaczyc pani w okienku, ze chcesz ta wize oszczedzic
sly6 Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 w Lublinie odbiera sie paszport w pokoju i Pan wydajac nowy paszport dziurkuje przy tobie stary paszport i ja wtedy mu powiedzialem aby nie dziurkowal wizy 8)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.