exover Napisano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2017 Witam serdecznie, jest to mój pierwszy post tutaj więc proszę o wyrozumiałość. Wraz z narzeczoną chcemy podejść po wizę turystyczną. Kroki przez nas poczynione wyglądają następująco: 1. wysłaliśmy dwa wnioski DS-160 (każdy swój), 2. zapisałem dwie osobne strony potwierdzające złożenie DS-160, 3. założyłem jedno konto na https://cgifederal.secure.force.com, 4. uzupełniłem tam swoje dane, podczepiłem ją w celu wyznaczenia nam jednego spotkania (wymagało to m.in. podania jej numeru potwierdzenia), 5. opłaciłem z jednego konta obie kwoty wymagane, zapisałem nas na odpowiedni termin, 6. otrzymałem potwierdzenie umówienia się na spotkanie z konsulem na którym widnieję jako osoba ubiegająca się, liczba osób ubiegających się to 2, przy czym poniżej znajduje się kod UID osobny za równo dla mnie jak i dla mojej partnerki. Pytanie, czy coś przeoczyłem? W jakiej ilości wydrukowac to potwierdzenie? Czy niezbędne jest jeszcze założenie konta na cgifederal dla partnerki? Pozdrawiam wszystkich
ilon Napisano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2017 Jak masz ja podpieta pod siebie to nie musicie zakladac dla niej konta. Potwierdzenie tez jedno wystarczy. ;>
exover Napisano 24 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2017 Dziękuję bardzo za odpowiedź, pozdrawiam
exover Napisano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 8 Maja 2017 Zeby nie zakładać nowego tematu, oboje dostaliśmy wizy ale zastanawia mnie coś innego, dlaczego mój paszport jest już jako pierwszy do odebrania w punkcie TNT, natomiast paszport narzeczonej jest nadal w ambasadzie? Miał ktoś podobna sytuacje? Myślałem ze przyjdą razem, moze dostaliśmy wizy na różne okresy czasu i to moze byc jeden z powodów? Pozdrawiam
sly6 Napisano 8 Maja 2017 Zgłoś Napisano 8 Maja 2017 mogą dluzej sprawdzać Twoja narzeczona lub inne sprawy. Malo kto tak ma.
exover Napisano 9 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 9 Maja 2017 ciekawa sprawa, no nic, trzeba będzie poczekać, dzięki za odpowiedź
natflix Napisano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2017 Hej. Exover mam do Ciebie pytanie. Napisałeś, że starałeś się razem z narzeczoną o wizę. Jaki wpisaliście stan cywilny we wniosku? Z góry dziękuję za odpowiedź
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.