KaeR Napisano 11 Maja 2017 Zgłoś Napisano 11 Maja 2017 1 godzinę temu, AdamZ napisał: To chyba dobrze? Tak generalnie jest wszedzie. Jak pozyczam z pewnej firmy w Polsce to zawsze dostaje o klase lepszy samochod. Nigdy jeszcze nie dostalem tego co chcialem. No nie wiem. 22MPG vs. 40MPG? Dostałem teraz Explorera zamiast Fiesty. Oprócz spalania, z uwagi na gabaryty zarysowalem dach. Dobrze, że nie widać z normalnej pozycji.
AdamZ Napisano 11 Maja 2017 Zgłoś Napisano 11 Maja 2017 15 minutes ago, KaeR said: 22MPG vs. 40MPG Ale za to mozna poszalec
KaeR Napisano 11 Maja 2017 Zgłoś Napisano 11 Maja 2017 33 minuty temu, AdamZ napisał: Ale za to mozna poszalec Do pierwszego radiowozu.
kzielu Napisano 11 Maja 2017 Zgłoś Napisano 11 Maja 2017 Godzinę temu, AdamZ napisał: Ale za to mozna poszalec Srednio - wiekszosc flotowych to V6.
vlade Napisano 11 Maja 2017 Zgłoś Napisano 11 Maja 2017 4 godziny temu, KaeR napisał: No nie wiem. 22MPG vs. 40MPG? Dostałem teraz Explorera zamiast Fiesty. Oprócz spalania, z uwagi na gabaryty zarysowalem dach. Dobrze, że nie widać z normalnej pozycji. Szalenie jestem ciekaw jak ci sie to udalo. Czasami pracownik wypozyczalni wspinal sie i patrzyl na dach, ale to w przypadku czegos rozmiaru f150, tahoe itd.
KaeR Napisano 11 Maja 2017 Zgłoś Napisano 11 Maja 2017 20 minut temu, vlade napisał: Szalenie jestem ciekaw jak ci sie to udalo. Czasami pracownik wypozyczalni wspinal sie i patrzyl na dach, ale to w przypadku czegos rozmiaru f150, tahoe itd. Obszedł dookoła. Tyle. Widocznie uczciwie wyglądam. 8-) Wyjechałem tyłem pod niskie drzewo.
AdamW Napisano 12 Marca 2019 Zgłoś Napisano 12 Marca 2019 Przestrzegam przed RENTALCARS! Nadużywają zapisów w umowie dotyczących anulacji jeśli ich podwykonawca w moim przypadku Thrifty dostarcza samochód w złym stanie. Przy braku pomocy RENTALCARS po łaskawym rozpatrzeniu sprawy i blokowaniu środków pobiera opłatę za anulację i zwraca resztę. W opisywanej sytuacji próbowałem połączyć się z infolinią. Udało mi się po przeszło godzinie. Nic nie pomagają i nie rozwiązują problemu.
kzielu Napisano 13 Marca 2019 Zgłoś Napisano 13 Marca 2019 9 godzin temu, AdamW napisał: Przestrzegam przed RENTALCARS! Nadużywają zapisów w umowie dotyczących anulacji jeśli ich podwykonawca w moim przypadku Thrifty dostarcza samochód w złym stanie. Przy braku pomocy RENTALCARS po łaskawym rozpatrzeniu sprawy i blokowaniu środków pobiera opłatę za anulację i zwraca resztę. W opisywanej sytuacji próbowałem połączyć się z infolinią. Udało mi się po przeszło godzinie. Nic nie pomagają i nie rozwiązują problemu. Lol - Thrifty nie jest podwykonawca. To Rentalcars jest brokerem a nie zadna wypozyczalnia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.