Czołg Napisano 19 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2018 Miałem wykupione PZU które przedstawiałem wyżej. Na szczęście nie było potrzebne, więc nie mogę napisać czy PZU się sprawdza w stanach.
Emilia Wosik Napisano 19 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2018 Cześć, ja chyba zdecyduje się na jednego z ubezpieczycieli w USA czyli IM Global z pakietem "Patriot Travel Medical Insurance" gdzie ubezpieczyciel od razu włącza się i nie muszę pokrywać nic z własnej kieszeni. Pakiet ktory wybrałam jest do 1mln $ za niecałe 400$ na trzy miesiące. www.imglobal.com
kzielu Napisano 19 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2018 11 minut temu, Emilia Wosik napisał: Cześć, ja chyba zdecyduje się na jednego z ubezpieczycieli w USA czyli IM Global z pakietem "Patriot Travel Medical Insurance" gdzie ubezpieczyciel od razu włącza się i nie muszę pokrywać nic z własnej kieszeni. Pakiet ktory wybrałam jest do 1mln $ za niecałe 400$ na trzy miesiące. www.imglobal.com To swietnie, ale przeplacasz za to jakies 4 razy...
Emilia Wosik Napisano 19 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2018 3 godziny temu, kzielu napisał: To swietnie, ale przeplacasz za to jakies 4 razy... Jakies inne propozycje skoro za to przepłacam ? Ubezpieczenie w USA to temat rzeka a mi zależy zeby nie zbierać rachunków tylko od razu ubezpieczyciel włącza się w koszta leczenia. 80$ nie jest przeraźliwie dużo, nie znalazłam nic tańszego w takim pakiecie.
kzielu Napisano 19 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2018 5 minut temu, Emilia Wosik napisał: Jakies inne propozycje skoro za to przepłacam ? Ubezpieczenie w USA to temat rzeka a mi zależy zeby nie zbierać rachunków tylko od razu ubezpieczyciel włącza się w koszta leczenia. 80$ nie jest przeraźliwie dużo, nie znalazłam nic tańszego w takim pakiecie. W dowolnym polskim towarzystwie ubezpieczeniowym...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.