Skocz do zawartości

Transcript of records/ Wykaz ocen w nauce

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
31 minut temu, MeganMarkle napisał:

@Roelka udało Ci się zacząć semestr teraz w styczniu zgodnie z planem? :) 

Nie, będę musiała jeszcze trochę poczekać.  :)

• 4 miesiące później...
Napisano

Witam. Roelka, z góry przepraszam jeżeli nie na temat bo nie mieszkam w US a w UK, ale właśnie przegrzebuję internet bo próbuję dostać się na kurs i mam identyczny problem z Transcript of records! Pani w sekretariacie mojego liceum utrzymuje, że nigdy o czymś takim nie słyszała;/ Udało Ci się w końcu jakoś to załatwić?? pozdr;]

Napisano
17 minut temu, ewa2005 napisał:

Witam. Roelka, z góry przepraszam jeżeli nie na temat bo nie mieszkam w US a w UK, ale właśnie przegrzebuję internet bo próbuję dostać się na kurs i mam identyczny problem z Transcript of records! Pani w sekretariacie mojego liceum utrzymuje, że nigdy o czymś takim nie słyszała;/ Udało Ci się w końcu jakoś to załatwić?? pozdr;]

Udalo sie.. niestety telefonicznie ani przez maile nie dalam rady i rodzice mieszkajacy w PL musieli zalatwic to za mnie.

No i udalo sie.. po jakis 10 wizytach w sekretariacie, rozmowach z dyrektorka liceum i kilku telefonach do kuratorium - dopiero w sumie te telefony cos zdzialaly. Kuratorium dzwonilo do liceum i zrobila sie dosc spora awantura. :p

Koniec koncow jeszcze sie w sekretariacie bronili, ze oni nie wiedza jak zrobic te tabelki... Sama znalazlam wzor w internecie i wyslalam mailem do liceum. Dopiero wtedy sami mogli sobie wydrukowac i podpisac.. na gotowe. Musieli tylko wpisac ilosc godzin, bo sama tego nie znalam.

W zalaczniku wrzucam ci wzor z jakiego ja korzystalam. (Oczywiscie, moglas miec inne przedmioty)

transkrypt.odt

Napisano

Oj, nie spodziewałam się że będzie aż tak trudno. Współczuję i chylę czoła za determinację!
Problem w tym, że właściwie tylko tego jednego papierka mi brakuje żeby dostać Statement of Comparability i teoretycznie czeka już na mnie miejsce, ale obawiam się że ono przepadnie jak wszystko potrwa za długo;/
Dzięki za pomoc, może jak im prześlę wzór to coś ruszy do przodu. 

btw nie otwiera mi się ten załącznik, chyba musze wypełnić ten formularz kontaktowy.

Napisano
7 minut temu, ewa2005 napisał:

Oj, nie spodziewałam się że będzie aż tak trudno. Współczuję i chylę czoła za determinację!
Problem w tym, że właściwie tylko tego jednego papierka mi brakuje żeby dostać Statement of Comparability i teoretycznie czeka już na mnie miejsce, ale obawiam się że ono przepadnie jak wszystko potrwa za długo;/
Dzięki za pomoc, może jak im prześlę wzór to coś ruszy do przodu. 

btw nie otwiera mi się ten załącznik, chyba musze wypełnić ten formularz kontaktowy.

Wyslalam ci w prywatnej wiadomosci zalacznik w innym formacie, ale zignoruj. Formatownie zniszczylo caly uklad dokumentu. :p

https://dreamfoundation.eu/public/files/transcript-of-records/transcript-of-records_pl.pdf 

Napisano
1 minutę temu, ewa2005 napisał:

Dzięki! Spróbuję jutro z tym dokumentem. 

Udało Ci się już zacząć studia?

Jeszcze nie, niestety. Plany sie troche zmienily.

• 3 miesiące później...
Napisano

Batalii ciąg dalszy. :D Dokumenty mam juz zebrane i teraz tylko Okregowa Komisja Egzaminacyjna robi jakies problemy, a jedyna co maja zrobic to podbic i podpisac mi koperte dla WES. FML. 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...