andyopole Napisano 29 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2017 3 godziny temu, Theyshotwaldo napisał: Tak podejrzewałam. A psycholog? Chyba że dwa lata temu leciałem z AMS do PDX z rodzinką z Izraela. Ona Francuzka, roczny dzieciaczek a głowa rodziny dostał roczna wize pracownicza jako treser psów. Może też taki masz fach?
ilya_ Napisano 29 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2017 3 godziny temu, Theyshotwaldo napisał: Tak podejrzewałam. A psycholog? a czemu tak zalezy Ci tak na USA ? Dostalas paszport brytyjski i przestalo sie w UK podobac czy jak ? [prosze nie traktowac tego jako pos obrazliwy - tak pytam :)]
Gaurim Napisano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2017 Może mu zależy bo nie wiem pogoda w UK do pupy. Może Europa się znudziła? Może jest zafascynowany Stanami nawet jeżeli nie są takie idealne? A wam czemu zależało na USA? Nie piszę tego zgryźliwie, też chciałbym do stanów, a powodów może być kilkanaście
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.