cee Napisano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2017 To forum jest dodane. Występuje jakiś błąd podczas logowania. Jak jest napisane wyżej, wszystko działało do ostatniego apgrejdu forum ( gdzieś tak koło lutego), a teraz pomimo podania poprawnych danych do logowania pojawia się komunikat " you are not logged in or you do not have permission to do this action."
Admin Napisano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2017 wtyczka Tapatlk generowała błędy serwera, więc jakiś czas temu ją wyłączyłem. Przed chwilą znalazłem informację w czym mógł tkwić problem i skonfigurowałęm ją na nowo. Sprawdźcie proszę czy wszystko działa ok..
Admin Napisano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2017 Proszę o ponowną weryfikację. Zainstalowałem u siebie Tapatalk i wygląda na to, że wszystko działa już poprawnie.
cee Napisano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2017 It's alllliiivveeeeee dziękuję. Swoją drogą to ja nie mogłem dać screena bo wykorzystałem niby
Admin Napisano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2017 13 minut temu, cee napisał: It's alllliiivveeeeee dziękuję. Swoją drogą to ja nie mogłem dać screena bo wykorzystałem niby Super Maksymalna wielkosć pojedynczego pliku graficznego to 500kb. O ten limit chodzi?
vlade Napisano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2017 Moge sie logować i pisać (to leci z Tapatalk) , także jest git. Dzięki!
cee Napisano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2017 Ten uciety mogę załączyć no waży 155kb, ale już całą stronę (355kb) pojawia się taki komunikat
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.