Preductal Napisano 20 Października 2017 Zgłoś Napisano 20 Października 2017 2 minuty temu, sly6 napisał: tutaj masz biuletyn i zobacz z którego roku rozpatrują wnioski https://travel.state.gov/content/visas/en/law-and-policy/bulletin/2018/visa-bulletin-for-november-2017.html Tak wiem tylko wszyscy opisują ze wcześniej przychodzą im wiadomości by wysylać reszte dokumentów pare mieśięcy przed PD czy to jest prawda jeśli tak to kiedy mniej więcej jest to wysylane.
sly6 Napisano 20 Października 2017 Zgłoś Napisano 20 Października 2017 gdy daty się cofają to nikt Ci nie powie ze za miesiąc Ci wyślą. Tak wysyłają takie zawiadomienia.
Preductal Napisano 20 Października 2017 Zgłoś Napisano 20 Października 2017 ok dzieki 18 minut temu, sly6 napisał: gdy daty się cofają to nikt Ci nie powie ze za miesiąc Ci wyślą. Tak wysyłają takie zawiadomienia. ok dzieki nie wiesz czy do wszystki czy to jest roznie w jakim czasie od PD
krokus Napisano 20 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 20 Października 2017 Hi.jesteśmy w kategori F4.Czekaliśmy 13 lat,dokładnie to 12 i pół. Nadal czekamy na zaproszenie z ambasady,w info było ze zwykle odbywa się to w 2mc,ten czas już miną a zaproszenia nie ma .Bardzo nas nie nagli ponieważ jak wszystkim wiadomo jest 6mc na wyjazd ,a mamy syna w wieku szkolnym i dobrze by było wyjechać na wakacjach.
krokus Napisano 20 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 20 Października 2017 3 godziny temu, Preductal napisał: Krokus mozesz opisac w jakiej kategori czekalas i ile lat bardzo cie prosze tez czekam juz 12 lat i ciekawy jestem ile jeszcze Jaką masz PD ?Może mamy podoba
Preductal Napisano 20 Października 2017 Zgłoś Napisano 20 Października 2017 Witam, moje PD 25 GUDZIEN 2005 wiec jestes w duzo lepszej sytulacji.Prosze wyjasnij mi bo nie rozumie piszesz ze czekalscie 12,5 lat i co wtedy przyszlo wam cos czy to zaczelas cos dzilalac
krokus Napisano 20 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 20 Października 2017 Wysłaliśmy e-mail do NVC z pytaniem co mamy robić. Po kilku dniach sponsor otrzymał zawiadomienie o kolejnych krokach.Czy miało to związek z naszym e-mailem ,nie mam pojęcia.
krokus Napisano 20 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 20 Października 2017 3 godziny temu, sly6 napisał: tutaj masz biuletyn i zobacz z którego roku rozpatrują wnioski https://travel.state.gov/content/visas/en/law-and-policy/bulletin/2018/visa-bulletin-for-november-2017.html Sly6 Czy to normalne że minęły już ponad 2 mc od akceptacji dokumentów a my nadal nie mamy terminu w ambasadzie . Cierpliwie czekać czy zacząć się martwić?
renialaki Napisano 13 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2017 Krokus, to u Was dalej nic? tak jak u mnie...
krokus Napisano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Napisano 13 Listopada 2017 Renialaki ,cisza jak makiem zasial .Po co tak wcześnie ruszyła procedura skoro teraz takie zawieszenie to nierozumiem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.