Felek07 Napisano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2017 Waszyngton na jeden dzień z NY Greyhoundem - opłaca się?
agatenka Napisano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2017 Waszyngton jest chyba najfajniejszym miastem do zwiedzania po tej stronie stanów więc zdecydowanie warto go zobaczyć. Jak dla mnie zdecydowanie ciekawszy i przyjemniejszy niż Nyc. Ale czy ci się opłaca Greyhoundem tego nie wiem - zależy od godzin odjazdów.
pelasia Napisano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2017 Lepiej jeden dzien niz w ogole, ale tam to mozna cały dzien w jednym z muzeów spędzić. Dużo do zobaczenia! Osobiście bardzo lubie stolice!
Felek07 Napisano 18 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2017 Ok, chyba mnie przekonaliście. W NYC mam być 5 dni, więc 1, może 2 poświęcę na Waszyngton
agatenka Napisano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2017 Matko boska, po jasną cholerę Ci 5 dni w Nyc Jeżeli chcesz tylko "liznąć" DC jeden cały dzień starczy. Natomiast jeżeli lubisz muzea ( a są rewelacyjne) , chcesz wejść do Capitolu, czy wjechać na Washington Monument zostań 2 dni - dodam że wszystko jest za darmo! Właśnie zauważyłam, że " The Washington Monument is currently closed until spring 2019 for repairs that will modernize the elevator and increase long-term reliability and safety " Tak czy siak, jest co zwiedzać.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.