cee Napisano 12 Września 2017 Zgłoś Napisano 12 Września 2017 Ja mam telefon na kartę, więc zżarłoby mi tylko tyle, ile miałabym na koncie I to jest chyba jedyny plus telefonu na kartę
Joanna30 Napisano 12 Września 2017 Zgłoś Napisano 12 Września 2017 Dla mnie telefon na kartę ma same plusy Kilka lat temu przeszłam z abonamentu na kartę i już nigdy do abonamentu nie wrócę
daisy1 Napisano 12 Września 2017 Zgłoś Napisano 12 Września 2017 Pakiet z Plusa sprawdza się bardzo dobrze. Mieliśmy rok temu podczas pierwszej wycieczki do USA. Niestety pakiet nie obejmuje Kanady, a my o tym zapomnieliśmy Na szczęście po nabiciu około 300 zł za roaming w Kanadzie Plus sam zablokował transfer (można go było odblokować ręcznie jak się chciało) i wysłał ostrzegawczego smsa. No ale tak, czy inaczej w samych Stanach ten pakiet zdecydowanie był opłacalny i działał dobrze
Zubair Hussain Khan Napisano 22 Września 2017 Zgłoś Napisano 22 Września 2017 Dzięki za dzielenie się
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.