knicksrule Napisano 24 Października 2017 Zgłoś Napisano 24 Października 2017 Witam wszystkich bardzo serdecznie, pierwszy post, a jednak na tym forum już spędziłem ponad pół roku czytając haha Ale mniejsza o to. Sytuacja wygląda następująco: czy waszym zdaniem (tak, tak wiem nie jesteście konsulami i nie dacie mi 100% odpowiedzi) jest szansa na uzyskanie wizy J-1 po odmowie wizy B2, albo czy był ktoś w podobnej sytuacji. Dlaczego dostałem odmowę? Pani konsul nie spodobało się, że 20 letni chłopak może mieć własne środki na 2tyg wyjazd do NYC (luty 2016). Pozdrawiam cieplutko.
sly6 Napisano 24 Października 2017 Zgłoś Napisano 24 Października 2017 A ten chłopak co robił,uczyl się? jesli bylo tylko ze kasa to sa szanse tylko tutaj tez pokazujesz ze wrócisz na czas.
knicksrule Napisano 24 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 24 Października 2017 Tak, ciągle te same studia co teraz. Jasnej odpowiedzi nie dała za co odmowa, ale raczej o to poszło. Żadnej rodziny w US, więc nic w tym kierunku teraz właśnie pomyślałem o w&t lub camp, ale mialem wątpliwości czy próbować czy odpuścić do czasu ustabilizowania sie w Polsce ( praca, mieszkanie itp) i próbowania o wizę wtedy, coby mi ta kolejna odmowa nie zabrała już kompletnie szans na dostanie tej wizy dzięki sly
sly6 Napisano 24 Października 2017 Zgłoś Napisano 24 Października 2017 Jak te same studia to pokażesz ze nie uczysz się by dostać wizę a to dużo daje.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.