darekbp Napisano 2 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2017 Witam mam do was pytanie chodzi mi o punkt 8 – Mailing Address – Adres pocztowy, obecnie w Loterii Wizowej nie są przysłane żadne dokumenty tradycyjną pocztą, ale adres nadal należy podać. Jako że jest to adres korespondencyjny ważne żeby był podany w takiej formie aby był zrozumiały dla polskiej poczty. Poszczegolne pola adresu to: a – In Care Of – wypełniamy jedynie w przypadku, gdy nasze zgłoszenie powinno być odebrane przez inną osobę, wtedy wpisujemu tu jej imię i nazwisko b – Address Line 1 – pierwsza część adresu (np. ul. Lakowa 17m3) c – Address Line 2 – dalsza część adresu, jeżeli jedna linijka nie wystarczy d – City/Town – miejscowość e – District/County/Province/State – województwo, należy wpisać po polsku ale bez polskich znaków (np. Lodzkie) f – Postal Code/Zip Code – kod pocztowy, należy wpisać po polsku z kreską (np. 12-345, a nie 12345) g – Country – państwo Czy tutaj mam wpisać swój adres zamieszkania bo z tego co piszę to wpisać adres osoby która ma odebrać zgłoszenie? Jeśli zgłoszenie odbieram osobiście to w punkcie 8 nic chyba nie wpisuje prawda?
darekbp Napisano 2 Listopada 2017 Autor Zgłoś Napisano 2 Listopada 2017 Na stronie ambasady w instrukcji pisze tak 8.Adres do korespondencji - nazwisko adresata pierwsza linia adresu, druga linia adresu, miejscowość/miasto, powiat/województwo, kod pocztowy państwo
sly6 Napisano 2 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2017 Tylko ze później w ds260 podajesz znowu adres . wpisz co pisze Ambasda.
darekbp Napisano 2 Listopada 2017 Autor Zgłoś Napisano 2 Listopada 2017 Sly czyli normalnie wpisać swój adres tak?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.