darekbp Posted November 2, 2017 Report Posted November 2, 2017 Witam mam do was pytanie chodzi mi o punkt 8 – Mailing Address – Adres pocztowy, obecnie w Loterii Wizowej nie są przysłane żadne dokumenty tradycyjną pocztą, ale adres nadal należy podać. Jako że jest to adres korespondencyjny ważne żeby był podany w takiej formie aby był zrozumiały dla polskiej poczty. Poszczegolne pola adresu to: a – In Care Of – wypełniamy jedynie w przypadku, gdy nasze zgłoszenie powinno być odebrane przez inną osobę, wtedy wpisujemu tu jej imię i nazwisko b – Address Line 1 – pierwsza część adresu (np. ul. Lakowa 17m3) c – Address Line 2 – dalsza część adresu, jeżeli jedna linijka nie wystarczy d – City/Town – miejscowość e – District/County/Province/State – województwo, należy wpisać po polsku ale bez polskich znaków (np. Lodzkie) f – Postal Code/Zip Code – kod pocztowy, należy wpisać po polsku z kreską (np. 12-345, a nie 12345) g – Country – państwo Czy tutaj mam wpisać swój adres zamieszkania bo z tego co piszę to wpisać adres osoby która ma odebrać zgłoszenie? Jeśli zgłoszenie odbieram osobiście to w punkcie 8 nic chyba nie wpisuje prawda?
darekbp Posted November 2, 2017 Author Report Posted November 2, 2017 Na stronie ambasady w instrukcji pisze tak 8.Adres do korespondencji - nazwisko adresata pierwsza linia adresu, druga linia adresu, miejscowość/miasto, powiat/województwo, kod pocztowy państwo
sly6 Posted November 2, 2017 Report Posted November 2, 2017 Tylko ze później w ds260 podajesz znowu adres . wpisz co pisze Ambasda.
darekbp Posted November 2, 2017 Author Report Posted November 2, 2017 Sly czyli normalnie wpisać swój adres tak?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.