iony Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 Witam, mam juz 18 lat i jestem w 3 liceum. Czy mam zaznaczyc jako obecne wyksztalcenie High School Degree? Wiem ze jest to troche wbrew regulaminowi, ale szczescia mozna sprobowac, kto wie moze akurat komus sie spodoba moje zgloszenie. Oczywiscie w tym roku koncze liceum i bede zdawac mature. Z gory dziekuje bardzo za pomoc.
Amek Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 Chodzi o dvlottery? Musisz mieć wykształcenie średnie ( matura ) podczas rozmowy z konsulem.
iony Napisano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 Tak chce wziac udzial w loterii. Czyli po prostu zaznaczyc High School Degree z tego co czytalem jak przekladaja sie polskie stopnie na amerykanskie jak w tym roku koncze liceum i pisze mature tak?
kzielu Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 10 minut temu, iony napisał: Witam, mam juz 18 lat i jestem w 3 liceum. Czy mam zaznaczyc jako obecne wyksztalcenie High School Degree? Wiem ze jest to troche wbrew regulaminowi, ale szczescia mozna sprobowac, kto wie moze akurat komus sie spodoba moje zgloszenie. Oczywiscie w tym roku koncze liceum i bede zdawac mature. Z gory dziekuje bardzo za pomoc. Myslisz ze zgloszenia sa wybierane na podstawie tego jak sie komus podobaja ?
iony Napisano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 13 minutes ago, kzielu said: Myslisz ze zgloszenia sa wybierane na podstawie tego jak sie komus podobaja ? przeciez tylko zazartowalem... Dalej ponawiam pytanie ktora opcje w tym przypadku wybrac.
iony Napisano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 Mimo ze mature bede wtedy juz posiadal? Chociaz w sumie oni na to i tak nie patrza, w koncu to jest loteria
Amek Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 Sprawdzać cię dokładnie będą dopiero w razie wygranej. Zaznacz więc, że masz "high school degree" i tyle
iony Napisano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 Tez mi sie tak wydaje, ze nie zdam matury nie ma opcji, wiec chyba bezpiecznie bedzie zaznaczyc z degree.
iony Napisano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 Mam jeszcze jedno pytanie. Mialem formularz otwarty ponad godzine i kiedy wcisnalem submit to nie mialem na ekranie potwierdzenia tylko przenioslo mnie do strony z pustym formularzem. Czyli musze wypelnic nastepny bo tamted uleg przedawnieniu?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.