Gustavoloco Napisano 26 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2017 Witam W przyszłym roku chcemy polecieć z córką która wówczas będzie miała 3 lata na 10 dniowy urlop do Stanów. Nie mamy wiz dzisiaj składałem dla nas wnioski. Nie wiem jakim sposobem ale przegapiłem po złożeniu wniosku coś takiego jak family aplication i złożyłem 3 oddzielne wnioski. I teraz moje pytanie czy nie będzie problemów z umówieniem się na spotkanie oraz z opłatą aby wszystko zrobić za jednym zamachem. Założyłem konto na traveldocs ale tam też jestem tylko Ja. Dzięki i z góry dzięki za pomoc.
haneczka019 Napisano 27 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2017 8 godzin temu, Gustavoloco napisał: Witam W przyszłym roku chcemy polecieć z córką która wówczas będzie miała 3 lata na 10 dniowy urlop do Stanów. Nie mamy wiz dzisiaj składałem dla nas wnioski. Nie wiem jakim sposobem ale przegapiłem po złożeniu wniosku coś takiego jak family aplication i złożyłem 3 oddzielne wnioski. I teraz moje pytanie czy nie będzie problemów z umówieniem się na spotkanie oraz z opłatą aby wszystko zrobić za jednym zamachem. Założyłem konto na traveldocs ale tam też jestem tylko Ja. Dzięki i z góry dzięki za pomoc. Nie będzie problemu. Na swoim koncie umówisz wszystkich na jedno spotkanie. Z tego co pamiętam jest tam taka opcja. Ja tak zrobiłam, a wnioski mieliśmy wypełnione dla kadego z osobna.
Gustavoloco Napisano 27 Listopada 2017 Autor Zgłoś Napisano 27 Listopada 2017 Jeszcze jedno pytanie. Wypełniając formularz podając miasto zamieszkania , pracy itd wpisywałem Warszawa nie Warsaw czy to błąd?
haneczka019 Napisano 27 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2017 5 minut temu, Gustavoloco napisał: Jeszcze jedno pytanie. Wypełniając formularz podając miasto zamieszkania , pracy itd wpisywałem Warszawa nie Warsaw czy to błąd? Nie, to nie jest błąd.
Gustavoloco Napisano 4 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2017 Ostatnie pytanie . Czy musimy zabierać naszą dwuletnią córkę na spotkanie do ambasady?
Xarthisius Napisano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2017 32 minutes ago, Gustavoloco said: Ostatnie pytanie . Czy musimy zabierać naszą dwuletnią córkę na spotkanie do ambasady? Nie. Tu http://www.ustraveldocs.com/pl_pl/pl-svc-visachild.asp znajdziesz wiecej informacji.
Gustavoloco Napisano 4 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2017 3 minuty temu, Xarthisius napisał: Nie. Tu http://www.ustraveldocs.com/pl_pl/pl-svc-visachild.asp znajdziesz wiecej informacji. Spotkanie mamy jutro a tu jest mowa o jakimś wcześniejszym kontakcie wypełnianiu formularza itd. Tylko teraz pytanie czy to dotyczy dzieci których rodzice mają już wizy czy również tych co ubiegają sie z rodzicami.
Xarthisius Napisano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2017 28 minutes ago, Gustavoloco said: Spotkanie mamy jutro a tu jest mowa o jakimś wcześniejszym kontakcie wypełnianiu formularza itd. Tylko teraz pytanie czy to dotyczy dzieci których rodzice mają już wizy czy również tych co ubiegają sie z rodzicami. Nie wiem co w takim razie. Sugerowalbym zadzwonic na ichnia infolinie, gdyby nie to ze w Polsce 22:30... Pozno zaczales zadawac te pytania.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.