andyopole Napisano 29 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2017 3 godziny temu, hannavas napisał: próbowałam podać dane polskiej karty, ale twierdzą, że mogę spłacić tylko używając amerykańskiej ;/ Goopki, u nas płacą ludzie z całego swiata, od Bombaju do Australii.
hannavas Napisano 29 Listopada 2017 Autor Zgłoś Napisano 29 Listopada 2017 opłate ma otrzymać bank, bo moje konto zostało już zamknięte. podali mi jedynie adres banku na florydzie i tam mogę wysłać czek, jak się domyślam jedynie drogą pocztową... pytałam wielokrotnie i jakikolwiek przelew tak jakby jest niemożliwy. w kwestii banków to usa jest jeszcze w średniowieczu ;/ być może to tylko pracownicy są tak "dobrze" poinformowani (co też mnie nie dziwi), ale specjalnie dzwoniłam 3 razy i rozmawiałam z trzema róznymi osobami.
Joanna30 Napisano 29 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2017 9 godzin temu, tipitoe napisał: Niestety tak nie jest. W dalszym ciagu dominuja przelewy. Duze platformy internetowe oferuja oplaty kartami kredytowymi. Realizuje je Dotpay. PayPal jest w ilosciach sladowych. Sa za to jakies inne malo znane serwisy tego typu. Zdarzylo mi sie kilka razy ze nie moglem nawet zaplacic karta kredytowa I musialem korzystac z roznych wynalazkow. Myslalem tez kiedys zeby zalozyc konto w polskim banku I w ten sposob dokonywac przelewow. oczywiscie to tez nie bylo mozliwe. Serio? Ja płacę przez Dotpay za pomoca karty debetowej, nie tylko kredytowej. Chodzi oczywiście o polskie karty. Jeśli więc mówisz o kartach amerykańskich przy zakupach w polskich sklepach internetowych, to być może jest jak mówisz, więc zwracam honor
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.