Skocz do zawartości

DV 2007

Elzbieta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

sly6, dzieki za odpis. jestem na stale w Belgii i pracuje full time. Wiec to tak troche skomplikowane. Wiem juz,ze moge przez neta zlozyc aplikacje ale jak to wygladaloby dalej.? pozdrowienia :)

• Odpowiedzi 22
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

sly6, supcio, przeczytam na pewno ale nie sadze ze znajde taki problem. A jak jest z wpisem dziecka do aplikacji ? wiek dziecka tzn nie przekroczone 21 lat w momencie wypelnienia aplikacji czy nie przekroczone 21 lat w 2007 ??? Dzisiaj ma 20 ale w 2007 bedzie miec niestety 22 lata. czy dzisiaj musi wypelnic swoja aplic. oddzielnie? :olaboga: Pomozcie mi bo widze ze jestescie bardzo bogaci w informacje. Po :) zdrowienia

Napisano

Wiadomosc dla wszystkich takich jak ja tzn. szukajacych info : na dzień dzisiejszy nie może być mowy o przygotowaniu wnioisku na loterie wizową. Właściwy regulamin najbliższej loterii wraz z listą państw uprawnionych do udziału zostanie opublikowany w październiku.

powodzenia rodacy!!!! :)

Napisano

Nie tylko ty to wiesz ale wiekszkosc ludzi siedziacych tu od jakeigos czasu , acha jeszcze chcialem powiedziec ze jesli wylosuejsz GC to jedzie sie tylko raz do ambasady na tzw interviev

Napisano

mario_dsl - Ta wiadomosc to byla dla nowych na forum, ktozy tak jak ja wejda zeby szukac info a nie do tych co sa od jakiegos czasu na forum i o tym wiedza. Jestes wszystkowiedzacy ... ale jakos nie przypominam sobie zebys mi pomogl ze znalezieniem info!!!!!!!

Napisano

mario, ale ja wiem jaki link bo mi wszystko sly_6 wytlumaczyl. wielka dusza i nie jest wrogo nastawiony do innych. I wszystkim sluzy z pomoca. :zdziwko: :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...