Justyna M. Posted January 3, 2018 Report Posted January 3, 2018 Czy ktoś z Państwa wie jaki jest obecny czas oczekiwania na wizę K1?
MoniaS Posted January 3, 2018 Report Posted January 3, 2018 Można sprawdzić na visajourney.com timeline. Ale USCIS potrafi zaskoczyć. Powodzenia
Kamila Chabros Posted January 4, 2018 Report Posted January 4, 2018 Dlugo.. trzeba uzbroic sie w duzo cierpliwosci. Ja i moj narzeczony jestesmy na setnym dniu w oczekiwaniu na noa2.
Justyna M. Posted January 5, 2018 Author Report Posted January 5, 2018 Naprawdę??? Aż tak długo??? My dopiero w grudniu wysłaliśmy petycje. Moja siostra czekała 9 miesięcy na wizę małżeńską. Myślałam, że mój proces przebiegnie szybciej. Jesteście w California Service Centre?
Kamila Chabros Posted January 5, 2018 Report Posted January 5, 2018 Tak. Teraz wszystkie petycje ida przez California service center. Z tego co widzialam na VJ USciS Rozpatruje czerwcowe petycje... wiec jeszcze troche sobie poczekamu. Osobiscie mielismy nadzieje na szybkie rozpatrzenie wniosku, a tu nic z tego.
Justyna M. Posted January 5, 2018 Author Report Posted January 5, 2018 Czyli mniej więcej pół roku czekania jeszcze przed rozmową w Konsulacie? Jejku Jestem ciekawa czy w tym czasie będę mogła odwiedzić mojego narzeczonego na B2? Mam nadzieję, że nie będę miała problemu przy odprawie wizowej.
sly6 Posted January 5, 2018 Report Posted January 5, 2018 To zależy ile razy bylas w USA,czy nie ma podstaw ze pracowałaś nielegalnie. Bo jesli nie ma to wlecisz do narzeczonego
Justyna M. Posted January 5, 2018 Author Report Posted January 5, 2018 Byłam już 5 razy i zawsze zostaje na mniej więcej 3 tygodnie.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.