andyopole Napisano 16 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2018 2 godziny temu, andyopole napisał: @vlade rowniez dziekuje za hojny datek. Jedyną osobą, której nie rozszyfrowalem jest @Kasia Sh... Domyślam się tylko. Kasia Sh.... już mi się ujawniła dobrowolnie. Dziękuję Kasiu!
andyopole Napisano 16 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2018 11 godzin temu, andyopole napisał: Juz chyba ok. $800. I to by bylo na tyle. Za rok, jesli dożyję wynik bedzie duzo lepszy. W tej chwili jest fajna kwota, $911
andyopole Napisano 18 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2018 Właśnie rozmawiałem z Agnieszką. Dopiero teraz jej powiedziałem że to pomiędzy innymi, dzięki Wam, nasza zbiórka odniosła sukces. W tej chwili zebrana kwota wynosi $1101, przy zakladanym targecie $500. Agnieszka Laska prosiła mnie żeby jeszcze raz podziękować darczyńcom, co niniejszym czynię. P. S. Jakby co, jakby kto.... To wciąż klikając w link zamieszczony w pierwszym poście mozna dorzucić jakiś grosik. Osobiście też Wam dziękuję, pobawilismy sie, pogadaliśmy a przy okazji zrobiliśmy dobry uczynek Nasze wpłaty nie zostaną zmarnowane. Brawo My, brawo WOŚP!
mariano85 Napisano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2018 To i ja sie pochwale ze w tym roku WOSP pierwszy raz w historii mialo miejsce w San Francisco i oczywiscie wraz z moja dziewczyna pojechalismy! $200 na licytacje poszło, ale warto bylo! na zdjeciu ramka z plakatem i podpisami kabaretu Paranienormalni !!!
haneczka019 Napisano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2018 1 godzinę temu, mariano85 napisał: To i ja sie pochwale ze w tym roku WOSP pierwszy raz w historii mialo miejsce w San Francisco i oczywiscie wraz z moja dziewczyna pojechalismy! $200 na licytacje poszło, ale warto bylo! na zdjeciu ramka z plakatem i podpisami kabaretu Paranienormalni !!! Brawo . Na pewno to był świetnie spędzony czas .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.