Skocz do zawartości

Opłata za wizę

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej :)

Mam paszport, wypełniłam wniosek, więc teraz czas na opłatę...

Mógłby mi ktoś powiedzieć jak mam zapłacić za tą wizę ? Chodzi mi o zapłatę gotówką. Przejrzałam parę stron, ale nie mogę znaleźć numeru konta, albo czy on w ogóle jest potrzebny.

Dlatego proszę o pomoc. Jak mam, krok po kroku, zapłacić za rozpatrzenie mojej wizy gotówką w banku ?

Napisano

Próbowałam na różne sposoby i albo pisze mi, że źle wpisałam kod albo to, choć wszystko wpisuje dobrze: 

• Your request cannot be processed at this time. The site administrator has been alerted.
  • User could not be created. Please ensure First Name and Last Name are entered as they are in your passport.
Napisano
22 minuty temu, scarab napisał:

Ja też dziś zakładałem, spróbuj bez polskich znaków w nazwisku, też miałem przez to komunikat o błędzie ;) 

A jaką wielkością liter? dwa imiona czy jedno -w paszporcie mam dwa. Próbowałam wszelkie kombinacje i nic. e-mail musi być gmail jak w przykładzie (to chyba nie ma znaczenia)?

Napisano

Ja wpisałem tak jak w paszporcie dwa imiona, z tym że tylko pierwsze litery duże oraz bez polskich znaków i poszło. Wpisując z polskimi literami miałem ten sam błąd co Ty.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...