Człowiek Zwany Majkiem Napisano 5 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2018 Hej! Wspominałem już wcześniej o moich vlogach z San Diego - kanał ma się dobrze i wkładam to w sporo serca Życie z obiektwem to ciągle nowość dla mnie i sprawia całą masę radochy, szczególnie w momentach, gdy mam okazję podziwiać takie perełki jak Tesla Model 3. Czy Polacy w ogóle spoglądają w kierunku Tesli? Jak się ma szał odnośnie Elona Muska w Polsce?
Człowiek Zwany Majkiem Napisano 6 Lutego 2018 Autor Zgłoś Napisano 6 Lutego 2018 Doskonałe koreańskie BBQ. Parę minut z kamerą, dymiącym mięsiwem i niesamowitymi zapachami. Zapraszam do Manna BBQ w San Diego!
Człowiek Zwany Majkiem Napisano 18 Lutego 2018 Autor Zgłoś Napisano 18 Lutego 2018 Trochę o palmach i trochę o niczym. Pojawia się też piesek, kawa i boisko do baseballa. Okolica w północnym San Diego, gdzie mieszkam, jest szalenie przyjemna do łażenia bez większego celu. Zapraszam!
hakunaMATA Napisano 18 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2018 Byłem w lecie zeszłego roku dwa tygodnie w San Diego, a dokładniej w La Mesa. Wrażenia bardzo pozytywne na mnie to miasto zrobiło. Co do łażenia bez większego celu, to bardzo fajnie wspominam spacerki po spalonych słońcem uliczkach La Mesa, gdzie nie ma żywej duszy (w tym sensie, że wszyscy siedzą w domach). Mnie generalnie bardzo "jarają" takie trochę westernowe klimaty, pustynne krajobrazy z dużą ilością parzącego słońca. Dla człowieka z Centralnej Europy to ciekawe urozmaicenie Jedynym problemem są znikające nagle chodniki! Często trzeba iść poboczem koło rozpędzonych samochodów, co jest wyjątkowo nieciekawe
Człowiek Zwany Majkiem Napisano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Napisano 4 Marca 2018 Bloga JaiOn.pl oraz talk-show Valley Talks śledzę od dawna i w końcu miałem przyjemność spędzić kilka chwil z autorami Sylwią i Kubą - Polakami z San Francisco!
Człowiek Zwany Majkiem Napisano 13 Maja 2018 Autor Zgłoś Napisano 13 Maja 2018 Narty w Kalifornii? Jak najbardziej! Białe szaleństwo w Big Bear, Los Angeles
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.