Shak Posted February 9, 2018 Report Posted February 9, 2018 Witam, czy mogę spodziewać się opłaty celnej z wycieczki z USA do Polski gdy zakupiłem sobie 3 pary butów i swojej drugiej połówce 2 pary?(Koszt pary ok 60$) Oczywiście na własny użytek, bez metek, pudełka, wypruć metki też mogę z "języków". Czy 'ubrania' są rzeczami do ocelnia?
andyopole Posted February 9, 2018 Report Posted February 9, 2018 Dla pewności dobrze wysmarować krowim łajnem, wszyscy celnicy uciekną...
Shak Posted February 9, 2018 Author Report Posted February 9, 2018 Hehe, oczywiście rozchodzić zawsze warto Idzie sie u was zapomnieć w tych całych rossach czy nordstorm rackach a potem człowiek myśli, troche tego sie nakupowało haha
Joanna30 Posted February 9, 2018 Report Posted February 9, 2018 Jakie cło. no co Ty. Myśmy się obkupiły po sufit. A auta nam się zakupy wysypywały przy otwarciu Koleżanka kupiła bluzy dla całej rodziny Ledwo to wszystko potem zapakowałyśmy Rzeczy kupione na użytek własny, więc nawet nie myślałyśmy, żeby to w ogóle gdzieś zgłaszać
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.