Misiej Napisano 9 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2018 Witam mam wizę turystyczną , miedzy czasie moja córka założyła mi sprawę na wizę imigracyjną czy w takim wypadku mogę podróżować do USA. Mam obawy ażeby pracownik imigracyjny nie pomyślał na granicy że chce wyemigrować na wizie turystycznej. Proszę o podpowiedz.
kzielu Napisano 9 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2018 32 minuty temu, Misiej napisał: Witam mam wizę turystyczną , miedzy czasie moja córka założyła mi sprawę na wizę imigracyjną czy w takim wypadku mogę podróżować do USA. Mam obawy ażeby pracownik imigracyjny nie pomyślał na granicy że chce wyemigrować na wizie turystycznej. Proszę o podpowiedz. Mozesz, natomiast na to co pomysli urzednik nie masz zadnego wplywu - moze tak pomyslec i Cie odeslac spowrotem.
truski27 Napisano 6 Marca 2018 Zgłoś Napisano 6 Marca 2018 Dnia 9.02.2018 o 21:54, kzielu napisał: Mozesz, natomiast na to co pomysli urzednik nie masz zadnego wplywu - moze tak pomyslec i Cie odeslac spowrotem. witam a ja mam pytanie jeśli siostra mi złoży petycje o zieloną kartę a obecnie mam 10 letnią turystyczną to czy ryzyko też będzie że moga mnie zawrócić ? odkąd mam tą wizę byłam 4 miesiecy temu a poprzednio miałam juz 3 wizy.. czy oni w systemie juz to będą mieć na lotnisku jak siostra złoży?
Gość Napisano 6 Marca 2018 Zgłoś Napisano 6 Marca 2018 Ryzyko jest zawsze. Petycja twojej siostry niczego nie zmienia.
truski27 Napisano 6 Marca 2018 Zgłoś Napisano 6 Marca 2018 14 minut temu, Roelka napisał: Ryzyko jest zawsze. Petycja twojej siostry niczego nie zmienia. ok dzięki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.