marcinwin Napisano 24 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2018 Hejka! Skonczylem montowac moj pierwszy w zyciu filmik na YT - z mojego udzialu w programie dla studentów Work and Travel USA. Zapraszam do oglądania, chętnie poznam Wasze opinie, byc moze jakies wskazówki jesli chodzi o krecenie/montaż filmików w przyszłości? https://youtu.be/5ikNNBR0gVw
ilya_ Napisano 26 Marca 2018 Zgłoś Napisano 26 Marca 2018 ladny film ! przyklad jak mozna sie bawic na work and travel !
agatenka Napisano 26 Marca 2018 Zgłoś Napisano 26 Marca 2018 Fajnie zmontowane, miło się ogląda i bardzo ładne ujęcia z drona! (btw miałes chyba więcej szczęścia niż rozumu latając w NYC - kary za to są ogromne). Po obejrzeniu mam wielki niedosyt "wycieczki", przez 4 minuty pokazane jest tylko bogactwo, jak dla mnie za duzo tych samochochodów, kierowic, znaczków, jeżdżenia, itd. Gdy zobaczyłam napis california/nevada/arizona buzia mi się uśmiechnęła na myśl o ciekawych krajobrazach i przepięknych parkach a tu nic - kompletnie Nic. Boom! i koniec....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.