apolinary66 Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Witam Taki komunikat mam już trzy dni. A informacja była, że paszport przyjdzie w ciągu 3 do 5 dni. Co robić kiedy ten komunikat będzie jeszcze parę dni ? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Czekac? Czasami czeka sie dluzej. Zawsze mozesz tez zadzwonic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apolinary66 Posted March 7, 2018 Author Report Share Posted March 7, 2018 czyli nie jest to odosobniony przypadek...? jak długo może być paszport w Konsulacie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloczek2 Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Moj status sie zmienil z tego co Ty masz na do odbioru po 4 dniach chyba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasiak36 Posted March 13, 2018 Report Share Posted March 13, 2018 Ja byłam na rozmowie 7 marca dziś odebrałam paszport. Status zmienił się dopiero w poniedziałek Link to comment Share on other sites More sharing options...
cee Posted March 13, 2018 Report Share Posted March 13, 2018 paszport przyjdzie w ciągu 3 do 5 dni. Roboczych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.