Perimeter Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 Bylem kiedys w okolicach Sandy Springs. Calkiem przyjemnie, czysto, okolica byla zadbana. Kilka jezior niedaleko to mozna odpoczac. Korki spore, ludzie przyjezdzali na 6.00 do pracy aby nie jechac w godzinach szczytu
ilon Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 Dnia 14.05.2018 o 00:05, Dejmos napisał: Gratulacje! W Atlancie korki sa niestety okropne dlatego latwiej jest wybrac okolice do mieszkania wiedzac mniej wiecej gdzie sie bedzie pracowac. Moja kolezanka przeprowadzila sie tutaj do MD wlasnie z Atlanty. Jak tylko slyszy slowo Atlanta albo Georgia to zaraz ma wkurwa. Czesto jezdzi do DC w weekendy i mowi, ze w porownaniu do Atlanty to jest pikus. Jak tam zeby zajechac do studia yogi 5 km czasem jechala 40 minut A raz jak opowiadala, ze sie dziura w asfalcie zrobila z tego ciepla, to utknela w korku kilka godzin hahah.
Dejmos Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 Od okolo roku mam 10min na piechote do pracy. Ciezko jest wyrazic jak poprawia sie jakos zycia, gdy nie trzeba spedzac w samochodzie godzine dziennie lub planowac godzin pracy na podstawie aktualnych warunkow na drogach.
ilon Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 Dejmos, dla mnie to jakis kosmos. Ja to bym sie wkurzala jak nie wiem.
Perimeter Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 Na obrzeżach nie było tak źle a tam się głównie poruszałem. Chętnie bym tam jeszcze wrócił ;) Pogoda fajna :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.