andyopole Napisano 28 Marca 2018 Zgłoś Napisano 28 Marca 2018 Sly6 nie filozofuj. Slabo Ci to wychodzi. Jeśli dziewczyna ma chłopaka to ciało mówi a dusza śpiewaaaa!
sly6 Napisano 28 Marca 2018 Zgłoś Napisano 28 Marca 2018 13 minut temu, andyopole napisał: Sly6 nie filozofuj. Slabo Ci to wychodzi. Jeśli dziewczyna ma chłopaka to ciało mówi a dusza śpiewaaaa! Gdy ma to tak jest..
Oliwia Pieńczykowska Napisano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Napisano 28 Marca 2018 Chłopak byl wymyślony po to, że jednak coś mnie tu trzyma i będę mogła wrócić. Na pewno to nie wyszło na jaw, bo jak? Bardzo luźno mi się rozmawiała z Konsulem, gdyż 30 osób przede mną dostało wizę więc byłam przekonana że i ja dostane. Teraz we wniosku wpisze swojego chłopaka, on ma wizę, może pomoże.
Oliwia Pieńczykowska Napisano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Napisano 28 Marca 2018 Rozumiem, że największy problem jest z rodzicami, bo mają Gc. Nie rozumiem jednak tego, że nie mogę tam polecieć nawet na 3 tygodnie! Mam gdzie mieszkać, chciałabym pozwiedzać i zrobić zakupy studiuje, pracuje wiec nie wiem jak mam jeszcze przekonać Konsula, że nie lecę tam na stałe.
sly6 Napisano 28 Marca 2018 Zgłoś Napisano 28 Marca 2018 2 godziny temu, Oliwia Pieńczykowska napisał: Rozumiem, że największy problem jest z rodzicami, bo mają Gc. Nie rozumiem jednak tego, że nie mogę tam polecieć nawet na 3 tygodnie! Mam gdzie mieszkać, chciałabym pozwiedzać i zrobić zakupy studiuje, pracuje wiec nie wiem jak mam jeszcze przekonać Konsula, że nie lecę tam na stałe. Pozostaje przekonać Konsula że mimo rodziców nie będziesz pracować i pozostaniesz te dwa tygodnie. Gdy poczytasz to np forum to zobaczysz dlaczego takie osoby jak Ty mają pod górkę.
Oliwia Pieńczykowska Napisano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Napisano 28 Marca 2018 Czy jeśli miałabym narzeczonego i np wyznaczona datę ślubu w Polsce to by coś pomogło?
Gość Napisano 28 Marca 2018 Zgłoś Napisano 28 Marca 2018 9 minut temu, Oliwia Pieńczykowska napisał: Czy jeśli miałabym narzeczonego i np wyznaczona datę ślubu w Polsce to by coś pomogło? Nie.
Oliwia Pieńczykowska Napisano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Napisano 28 Marca 2018 7 minut temu, Roelka napisał: Nie. Skąd wiesz tak dużo rzeczy? Pytam z czystej ciekawości:) bo widzę, że dużo się udzielasz, a mi zależy na tym i chce podejść do tego jak najlepiej.
Gość Napisano 28 Marca 2018 Zgłoś Napisano 28 Marca 2018 Nie wiem na pewno. Ale wedlug mnie co za problem po prostu odwolac slub? Dlatego nie jest to zbyt dobry zwiazek z krajem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.