krokus Napisano 4 Maja 2018 Autor Zgłoś Napisano 4 Maja 2018 30 minut temu, Łukasz90 napisał: To jest akurat wyżej od miejsca siedzącego A tak poważnie to zawsze marzyłem aby wejść do kabiny pilota w czasie lotu Jeśli kiedyś stwierdzisz że najwyższy czas zrealizować to marzenie to daj znać (wybiorę inny lot)
mcpear Napisano 5 Maja 2018 Zgłoś Napisano 5 Maja 2018 3 hours ago, Jackie said: Gdy byłam dzieckiem (dawno dawno temu ) wpuszczanie dzieci do kabiny pilota było na porządku dziennym i jedną z dodatkowych atrakcji podróży. Mój brat nawet ma zdjęcie zrobione w kokpicie Przed 9-11 można było poprosić stewardesse o taką atrakcję dla dziecka. Rodzic szedł jako osoba towarzyszącą. Udało mi się raz to załatwić dla syna. Skorzystałem z okazji
andyopole Napisano 5 Maja 2018 Zgłoś Napisano 5 Maja 2018 Gdy lecialem pierwszy raz pasażerskim samolotem drzwi do cockpitu były otwarte od startu do ladowania. Ponieważ siedzialem z przodu to widziałem wszystko. Stary, dobry Ił-18. Można było palić! I Wyborowa właściwie bez ograniczen.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.