everden Napisano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2018 Wtrącę się tylko z jedną rzeczą od Patipitts: w Polsce ślubu nie weźmiecie, jeśli jesteście rozwodnikami. Nasze UC żądają od Amerykanów jednego papierka, którego ci nie są w stanie dostarczyć. Wg mnie również B2 i K1 nie mają wpływu na siebie, to 2 różne kategorie wizowe A wagę wyroku i jego wpływ na Twoją wizę musi ocenić Konsul
Maggie2016 Napisano 10 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2018 Teraz, everden napisał: Wtrącę się tylko z jedną rzeczą od Patipitts: w Polsce ślubu nie weźmiecie, jeśli jesteście rozwodnikami. Nasze UC żądają od Amerykanów jednego papierka, którego ci nie są w stanie dostarczyć. Wg mnie również B2 i K1 nie mają wpływu na siebie, to 2 różne kategorie wizowe A wagę wyroku i jego wpływ na Twoją wizę musi ocenić Konsul Bardzo dziekuje za info. Tak, rozmawialam juz z Karina. Wszystko wiem:) bardzo dziekuje za informacje:)
Gość Napisano 7 Września 2018 Zgłoś Napisano 7 Września 2018 Moglabym wiedziec jakiego papierka zada UC o Amerykanow?
sly6 Napisano 8 Września 2018 Zgłoś Napisano 8 Września 2018 7 godzin temu, aisa napisał: Moglabym wiedziec jakiego papierka zada UC o Amerykanow? Że jest osobą wolna do zawarcia małżeństwa bo same słowa nie wystarcza i to wydaje sąd po rozprawie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.