nysanarysa Posted June 20, 2018 Report Share Posted June 20, 2018 Cześć, mam pytanie, właśnie dostałam email z terminem spotkania, i na tej stronie gdzie pojawia się ten list z terminem spotkania www.dvlottery.state.gov miałam wcześniej ten list z informacją "you have been selected.." . Problem polega na tym że nie widzę go teraz albo nie potrafię znaleźć, a widzę że był wymagany na spotkanie w ambasadzie, czy wiecie może gdzie on może być dostępny żeby go wydrukować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xarthisius Posted June 20, 2018 Report Share Posted June 20, 2018 2 hours ago, nysanarysa said: Cześć, mam pytanie, właśnie dostałam email z terminem spotkania, i na tej stronie gdzie pojawia się ten list z terminem spotkania www.dvlottery.state.gov miałam wcześniej ten list z informacją "you have been selected.." . Problem polega na tym że nie widzę go teraz albo nie potrafię znaleźć, a widzę że był wymagany na spotkanie w ambasadzie, czy wiecie może gdzie on może być dostępny żeby go wydrukować? Nie da sie juz go odzyskac, ale nie jest Ci on potrzebny. Wszystkie informacje, ktore tam byly sa na formularzu, ktory masz dostepny teraz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nysanarysa Posted June 21, 2018 Author Report Share Posted June 21, 2018 Dziękuję bardzo za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeganMarkle Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 On 6/21/2018 at 7:32 AM, nysanarysa said: Dziękuję bardzo za odpowiedź Potwierdzam - nigdzie tego nie potrzeba. Oni maja wszystko w systemie :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.