Hubert Kaczmarczyk Posted September 28, 2018 Report Share Posted September 28, 2018 Witam, kupę lat temu brat mojego taty składał petycję na mojego tatę. Temat został porzucony, ale wczoraj przyszedł list, czy z niego wynika, że może tata odnowić petycję? Jaki okres czasu trzeba by było oczekiwać ewentualnie na GC jeśli się da. Siostra kończy 21 lat w kwietniu, czy ona by się załapała na GC? Zdjęcie listu w załączniku Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted September 28, 2018 Report Share Posted September 28, 2018 6 minut temu, Hubert Kaczmarczyk napisał: Witam, kupę lat temu brat mojego taty składał petycję na mojego tatę. Temat został porzucony, ale wczoraj przyszedł list, czy z niego wynika, że może tata odnowić petycję? Jaki okres czasu trzeba by było oczekiwać ewentualnie na GC jeśli się da. Siostra kończy 21 lat w kwietniu, czy ona by się załapała na GC? Zdjęcie listu w załączniku Może jeżeli powód braku jakiejkolwiek akcji z jego strony był "beyond his control". Jeżeli po prostu olał sprawę to petycja jest martwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.