Alex774 Napisano 6 Października 2018 Zgłoś Napisano 6 Października 2018 Czy posiada ktoś może testy na prawo jazdy CDL ? Chętnie kupię.
andyopole Napisano 6 Października 2018 Zgłoś Napisano 6 Października 2018 I jeszcze pewnie po polsku mają być? Ile chcesz zaplacic?
Patipitts Napisano 6 Października 2018 Zgłoś Napisano 6 Października 2018 Sa apki na necie, ja sie uczyłam z dmv genie czy cos takiego, oczywiście na zwykle prawko ale były tez tam testy na cdl zdaje sie.
andyopole Napisano 6 Października 2018 Zgłoś Napisano 6 Października 2018 Nie kumasz o co biega. Chodzi o takie testy jakie są w DMV a nie o takie jakie potencjalnie mogą być.
Patipitts Napisano 6 Października 2018 Zgłoś Napisano 6 Października 2018 Kumam, kumam, ale mi sie sporo pytań pokrywało z tym co miałam na egzaminie takze polecam, tam sie wybiera stan w którym jest egzamin zeby pytania były dokładniejsze, ja miałam tylko jeden błąd na sześć możliwych, uczyłam sie tylko z tych testów.
ROB7 Napisano 6 Października 2018 Zgłoś Napisano 6 Października 2018 Przykladowych testow ze stron DMV jest za malo to raz, dwa pokrywa sie z nimi na egzaminie moze 50%, 3 jesli pojdziesz do szkoly I bedziesz dobrze sluchal tego co mowi nauczyciel, potem powtorzysz w domu z ksiazki (dostaniesz ja w szkole) nie potrzeba niczego wiecej.
andyopole Napisano 6 Października 2018 Zgłoś Napisano 6 Października 2018 23 minuty temu, ROB7 napisał: Przykladowych testow ze stron DMV jest za malo to raz, dwa pokrywa sie z nimi na egzaminie moze 50%, 3 jesli pojdziesz do szkoly I bedziesz dobrze sluchal tego co mowi nauczyciel, potem powtorzysz w domu z ksiazki (dostaniesz ja w szkole) nie potrzeba niczego wiecej. Ja szkoły nie brałem. Zdawałem na nosa. Mój angielski wtedy byl mniej niż symboliczny.
ROB7 Napisano 7 Października 2018 Zgłoś Napisano 7 Października 2018 16 hours ago, andyopole said: Ja szkoły nie brałem. Zdawałem na nosa. Mój angielski wtedy byl mniej niż symboliczny. Ile lat temu?
andyopole Napisano 7 Października 2018 Zgłoś Napisano 7 Października 2018 6 minut temu, ROB7 napisał: Ile lat temu? 2009.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.