Kinga. Napisano 10 Lutego 2019 Autor Zgłoś Napisano 10 Lutego 2019 Proszę, screenshot tej prośby o zamknięcie konta. A jak mam konto walutowe w Polsce ?
kzielu Napisano 10 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2019 3 minuty temu, Kinga. napisał: Proszę, screenshot tej prośby o zamknięcie konta. A jak mam konto walutowe w Polsce ? Bez zartow - nikt Ci nie do Polski nie bedzie przelewal. Na powyzszym screenshocie wyraznie przeciez widac ze chca Ci wyslac "funds" na "address" - czyli przysla Ci papierowy czek co jest standardem w takich przypadkach.
Kinga. Napisano 10 Lutego 2019 Autor Zgłoś Napisano 10 Lutego 2019 Czyli jak wyślę ten wniosek to zamkną mi konto jeżeli bilans będzie wynosił 0$ na koncie?
kzielu Napisano 10 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2019 2 minuty temu, Kinga. napisał: Czyli jak wyślę ten wniosek to zamkną mi konto jeżeli bilans będzie wynosił 0$ na koncie? Tak.
Kinga. Napisano 10 Lutego 2019 Autor Zgłoś Napisano 10 Lutego 2019 Bardzo Ci dziękuję za pomoc, również innym, którzy się udzielili. Pozdrawiam, K.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.