Lmajgier Posted March 30, 2019 Report Share Posted March 30, 2019 Witajcie dwa tygodnie temu założyłem spółkę w stanach zjednoczonych, posiadam wizę turystyczna. Pytanie moje brzmi, czy w momencie gdy moja spółka będzie generować zyski w stanach mogę ubiegać się o wizę biznesowa bądź inna taka abym mógł wyjechać do stanów na dłużej nizeli pol roku? Mam plan co do rozwoju firmy ale to wymaga stałego pobytu w stanach. Czy ma ktoś doświadczenie w tej kwestii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted March 30, 2019 Report Share Posted March 30, 2019 Godzinę temu, Lmajgier napisał: Witajcie dwa tygodnie temu założyłem spółkę w stanach zjednoczonych, posiadam wizę turystyczna. Pytanie moje brzmi, czy w momencie gdy moja spółka będzie generować zyski w stanach mogę ubiegać się o wizę biznesowa bądź inna taka abym mógł wyjechać do stanów na dłużej nizeli pol roku? Mam plan co do rozwoju firmy ale to wymaga stałego pobytu w stanach. Czy ma ktoś doświadczenie w tej kwestii? Zatrudnisz prawnika i da się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmajgier Posted April 3, 2019 Author Report Share Posted April 3, 2019 A czy masz kontakt do jakiegoś prawnika z którym mógłbym zacząć rozmowy na ten temat? czytałem o wizie B-5 ale kwota tam podana jest troszkę wyższaniżeli to cojachcę zainwestować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.