klemienia123 Napisano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2019 Dopiero zwróciłam uwagę, że w potwierdzeniu zapisu na spotkanie mam błąd w numerze paszportu (pominięcie jednej cyfry). We wniosku DS160 mam wszystko poprawnie, tylko zaczynam się martwić, czy wpuszczą mnie do ambasady (Warszawa) i czy nie będzie to problem
MeganMarkle Napisano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2019 2 hours ago, klemienia123 said: Dopiero zwróciłam uwagę, że w potwierdzeniu zapisu na spotkanie mam błąd w numerze paszportu (pominięcie jednej cyfry). We wniosku DS160 mam wszystko poprawnie, tylko zaczynam się martwić, czy wpuszczą mnie do ambasady (Warszawa) i czy nie będzie to problem Zadzwoń do ambasady i zapytaj co zrobić.
cee Napisano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2019 Mozesz edytować ten numer w swoim profilu. Spróbuj to zrobić i wydrukować potwierdzenie raz jeszcze, o ile się da (nie pamiętam).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.