Filip71 Napisano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2019 Witam. Proszę o polecenie sklepu lub producenta części, który na terenie RP sprzedaje trwałe (dobrej jakości) cześć do chevroleta tahoe. O sklepy z USA też poproszę.
andyopole Napisano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2019 W Polsce nie wiem ale W USA każdy sklep motoryzacyjny prowadzi sprzedaż online. Linka nie dam bo żaden mi za reklamę nie podziękuje. Części zamienne są wg mnie bardzo tanie, kiedyś musiałem wymienić napinacz paska. W salonie chcieli chyba 8 roboczogodzin plus cena kółka. Kupiłem za $30 i w 1.5 godziny, wliczając w to pogaduchy i piwo z sasiadem wymienilem sam.
kzielu Napisano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2019 7 godzin temu, Filip71 napisał: Witam. Proszę o polecenie sklepu lub producenta części, który na terenie RP sprzedaje trwałe (dobrej jakości) cześć do chevroleta tahoe. O sklepy z USA też poproszę. W US to dowolny on line dealer z częściami do GM. Trzeba się bardzo postarać żeby nie znaleźć w US sklepu Z częściami do samochodów GM.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.