silence Posted May 3, 2019 Report Share Posted May 3, 2019 Kochani...pomożcie...jak dlugo trwa rozpatrzenie wniosku wizowego? Rozumiem, że 30 dni czeka sie na spotkanie z konsulem a potem? jak dlugo jestem bez paszportu? pytam bo dzis wypelnilam wnioski i mam spotkanie z konsulem 10 czerwca...ale jak dlugo potem bede bez paszportu?? Dziekuje z calego serca Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted May 3, 2019 Report Share Posted May 3, 2019 Na spotkanie z konsulem nie ma jakiegos urzedowego terminu oczekiwania, to zalezy od pory roku, teraz jest sezon wiec pewnie kolejka sie wydluzyla. Zazwyczaj decyzja zapada na spotkaniu a paszport otrzymuje sie po kilku dniach. Bywa ze biurokracja amerykanska wydluza procedure I wtedy moze trwac, ale to rzadkie przypadki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamon Posted September 22, 2019 Report Share Posted September 22, 2019 Mój kolega ostatnio pobił rekord: rozmowę z konsulem miał o 9:30, a paszport odebrał o 11:00, bezpośrednio z ambasady Uzasadnienie: pilna podróż służbowa, firma kupiła bilet na samolot, z wylotem następnego dnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.