tourism Posted July 14, 2019 Report Share Posted July 14, 2019 Witam, właśnie sie dowiedziałem o spadku mojego biologicznego ojca i ze mam siostre w USA legalnie, ale inna mama I moje pytanie brzmi czy na tej podstawie mozna ubiegac sie o zielona kartę czyli dzieki siostry mojej po biologicznym ojcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted July 14, 2019 Report Share Posted July 14, 2019 22 minuty temu, tourism napisał: Witam, właśnie sie dowiedziałem o spadku mojego biologicznego ojca i ze mam siostre w USA legalnie, ale inna mama I moje pytanie brzmi czy na tej podstawie mozna ubiegac sie o zielona kartę czyli dzieki siostry mojej po biologicznym ojcu Mozna, ale : - Siostra musi byc obywatelem zeby Ciebie sponsorowac (poza tym ze musi chciec i miec dokumentacje ze macie tego samego ojca) i miec wiecej niz 21 lat - ona sie ubiega o zielona karte dla Ciebie. - Musi spelniac warunki sponsorowania - W kategorii F4 obecnie czeka sie ~14 lat Link to comment Share on other sites More sharing options...
tourism Posted July 28, 2019 Author Report Share Posted July 28, 2019 Dziękuję za pomoc. Spoko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.