MeganMarkle Napisano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2019 5 hours ago, Invictus95 said: Buszując po forum znalazłem prawie same negatywy życia tam a mimo to wielu z was jak nie wiekszość nie wróciła do Polski mimo tak "ciężkich" warunków życia. Nie chce nikogo urazić ale jednak coś musi być za tą wielką wodą skoro ludzie tam ciągną i zostają Ano siedzą i zostają w usa bo mają inne mocne ku temu powody - np małżonka z Usa albo nie mają już do czego wracac w PL, albo tak jak ja - siedzą tu z powodów politycznych głównie. Jeśli Tobie się w PL dobrze żyje i nie przeszkadza Ci to co wyprawia PIS i nie boisz się o to, że ten kraj totalnie się stoczy albo ruscy wejdą w pewnym momencie i nie przeszkadza Ci toksyczny smog - to moja rada, nie wyjeżdżaj! Nigdzie Ci lepiej nie będzie a już na pewno nie w usa. Tak ciepłego socjala jak teraz w PL to nigdzie nie znajdziesz, zwłaszcza jak masz dzieci American dream który przeżył twój teść to raczej przeszłość, czasy się w usa zmieniły. Aczkolwiek up to you - może akurat się uda
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.